Hetkiä Hevosen kanssa-verkkokurssi

Tunnetko hevosesi todella? Oletko ajatellut, että hevosen kanssa voi hiljentyä sallivaan läsnäoloon ja tutustua siihen uudella tavalla muutenkin kuin  vain ratsastaen tai ajaen, ja niihin liittyvine hoito toimenpiteineen ja varusteluineen?

Kaipaatko muutenkin elämääsi kiireettömyyttä ja sen kokemista uudella tavalla läsnäollen hetkissä?

Tälle kurssille tarvitset hevosen tai ponin, oman tai ”lainatun”.

Lue aiempien kurssilaisten kokemuksia ja mietteitä täältä.

Kurssi on verkkokurssi antaen sinulle laajan kokemuksen sallivan läsnäolon harjoittamisesta. Voit aloittaa sen milloin tahdot, ainoastaan ilmoittaudu.

Saat kurssikirjeen viikoittain, ja sen mukana pdf-tiedoston kurssilla käsiteltävistä eri teemoista.

Viikoittaisessa kurssikirjeessä
on linkki opastettuun läsnäolo harjoitteeseen  (n. 15min pituinen) kotiin tehtäväksi mielellään päivittäin; tässä käynnistetään 8 viikon prosessi, joka tutkitusti jo saa aikaan ensimmäisiä positiivisia aivomuutoksia. Harjoitteet vaihtuvat teeman mukaan joka viikko, ja ne kuunnellaan veloituksetta netistä.
Kurssikirjeessä opastetaan myös läsnäolo harjoite tehtäväksi hevosen / ponin kanssa. Sen voit tehdä useamminkin viikon aikana.

Kotona tehtävät läsnäolo harjoitteet auttavat sinua tulemaan kehoosi läsnäolevaksi ja näin hevonenkin  aistii sinussa tapahtuvan muutoksen;  tulet huomaamaan sen itsekin kurssin myötä. Harjoitteet  lähentävät sinua ja hevostasi / poniasi uudella tavalla, ja saatat löytää uusia puolia sekä siitä että itsestäsi.
Hevosen kanssa harjoitteet tehdään aluksi sen tutussa ympäristössä tallissa / pihatossa tai tarhassa, sitten edetään joko kentälle tai tutuille maastoille, tämä  kurssi ei ole ratsastamista.

Hevonen on läsnä tässä hetkessä ja opettaa meillekin läsnäoloa ja elämisen iloa. Hevosen kanssa oppii tiedostamaan omia tunteitaan, se on peili ihmiselle ja tuo lempeästi esiin piilossakin pidettyjä tunteita sallivassa ilmapiirissä.

Tervetuloa mukaan ❤ 
Kurssi laskutetaan Eläinvoimaa ry:n kautta,
ilmoittaudu os. elainvoimaa@gmail.com
kurssin hinta on 120e, maksusta puolet (60e) suoritetaan ennen aloitusta (viikollla 1)  ja puolet kk:n kuluttua.
Eläinvoimaa ry:n jäsenille kurssi on 60e:n hintainen. Kysy jäseneksi liittymisestä! (20e/v.)
Kurssista saa osallistumistodistuksen.

Lue taustaani hevosavusteiseksi ohjaajaksi täältä
Kurssit-sivulle

Tyyni Hetki facebookissa