Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERIN NIMI
Tyyni Hetki palveluiden rekisteri

REKISTERINPITÄJÄ
Eläinvoimaa ry, Maarit Ahonen-Lehmus, Monoskyläntie 201, 34800 Virrat

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Tyyni Hetki palveluiden asiakas- ja jäsenrekisteri, ja näihin liittyvä henkilötietojen käsittely.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään palveluiden toimittamiseen ja laskutukseen sekä tarvittaessa perintään. Tiedot jäävät yhdistysavain ohjelmaan, ja niitä säilytetään Eläinvoimaa ry:n toiminnan ajan (Tyyni Hetki palvelut laskutetaan Eläinvoimaa ry:n kautta).
Asiakkaalla on oikeus pyytää poistamaan tietonsa milloin tahansa. 

Sähköpostiosoitteita käytetään markkinointiin uutiskirjeiden muodossa. 

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Palvelussa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

Asiakkaat:
Etu- ja sukunimi
Katuosoite
Postinumero ja postitoimipaikka
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

Näitä tietoja  käsitellään henkilötietolain puitteissa.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Henkilötiedot kerätään asiakkailta palveluiden tilaamisen  yhteydessä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE
Eläinvoimaa ry:n rekisterin henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille muutoin kuin henkilötietolain sallimissa erikoistapauksissa tai  laskujen perinnän tullessa kyseeseen. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille 
osapuolille markkinointi-, mielipide, tai markkinatutkimustarkoituksiin Suomen henkilötietolain ja Sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti.

REKISTERIN TIETOSUOJA
Tyyni Hetki palveluiden uutiskirjelista, joka koostuu asiakkaiden sisältäen etu- ja sukunimi tiedot, on 
ISO 27001 turvastandardin mukaisen NIST Cyber Security verkon takana. 
Asiakasrekisteri ja laskutustiedot sijaitsevat Avoinen palvelimilla, joiden jatkuvasta varmuuskopioinnista ja tietoturvasta vastaa Avoine Oy. Palvelimet sijaitsevat fyysisesti suojatussa tilassa, joten yhdistyksen tiedot ovat taatussa turvassa. Sähköposti  on suojattu TSL-salauksella.

REKISTERÖITYJEN KÄYTTÄJIEN OIKEUDET
Henkilötietolain 26 §:n mukaisesti rekisteriin kuuluvilla asiakkailla on oikeus tarkastaa, mitä tietoja hänestä on tallennettu palveluun. Allekirjoitettu kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää tämän rekisteriselosteen alla olevaan postiosoitteeseen.

Rekisteriin kuuluvilla asiakkailla on oikeus pyytää tietojensa poistamista rekisteristä. Allekirjoitettu kirjallinen tietojenpoistopyyntö tulee lähettää tämän rekisteriselosteen alla olevaan postiosoitteen.

Uutiskirjeen osalta käyttäjä voi erota postituslistalta klikkaamalla minkä tahansa saamansa uutiskirjeen alareunassa olevaa Unsubscribe-linkkiä.

Maarit Ahonen-Lehmus, Monoskyläntie 201, 34800 Virrat

 

 

Päivitetty 25.5.2018